Raymarine, der er kendt for deres kompromisløse marineelektronik, har netop indgået et samarbejde med Tue Blaxekjær, der er kendt for sine mange spændende fiskeartikler i Fisk & Fri gennem årene.

– Vi er meget glade for at kunne offentliggøre, at Tue Blaxekjær er blevet ny ambassadør for Raymarine Danmark, lyder det fra Raymarine Danmark. – Tue, der kommer fra Østsjælland, er småbådsfisker og har gennem de sidste fire år skrevet flere artikler og anmeldelser af vores marineelektronik. Tue har Køge Bugt og Øresund som sit hjemvand, hvor han primært fisker efter havørred, torsk, makrel, sild og fladfisk.

– Jeg har valgt at sejle og fiske med marineelektronik fra Raymarine, fordi kvalitet, brugervenlighed og spændende muligheder i forhold til mit fiskeri, spiller en stor rolle for mig som småbådsfisker, siger han. – Som lystfisker er jeg virkelig afhængig af at kunne se, hvad der foregår under vandet, og det får jeg rigtig gode muligheder for med Raymarines Axiom multifunktionsdisplays, også uden jeg skal betale en formue for ekstremt dyre transducere. Med Raymarines RV-100 transducer er jeg til mit fiskeri dækket 100% ind. Derudover betyder det meget for, mig, at Raymarines produkter kan forbindes i netværk, så jeg kan dele transducer, søkort, radar osv. på tværs af alle mine skærme.

– Derudover synes jeg, at Raymarines Light House 3 styresystem er super brugervenligt, samtidig med, at jeg har gode muligheder for at bestemme, hvilke ting der skal vises på de forskellige skærme og applikationer. Specielt på ekkolodsdelen er det nemt og hurtigt at indstille sendestyrke, intensitet og overfladefilter, så ekkolodsbilledet bliver vist lige som jeg gerne vil have det. Sidst men ikke mindst betyder kvalitet rigtig meget for mig, og der er i min optik ingen tvivl om, at alle produkter fra Raymarine er bygget til et langt liv på havet, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This