Som du kunne se på Fisk & Fris facebook, blev den store konkurrence om en fed MFS5D-LPG 5 HK påhængsmotor fra Tohtasu afgjort forleden. Vi har fået en snak med vinderen – Jonas Steenvinkel:

– Det seneste stykke tid har jeg kigget efter en påhængsmotor til min ny-erhvervede Limbo jolle, fortæller han. – Derfor var glæden absolut ikke til at tage fejl af, da mit navn dukkede op som vinder i Tohatsu-konkurrencen på fiskogfri.dk, så der blev fejret i den lille hytte i Trysil, hvor jeg lige nu er på skiferie med familien.

– Motoren bliver et særdeles velkomment supplement til min frontmonterede elmotor for at kunne dække større afstande under havørredfiskeri på fjordene og brakvandsfiskeri efter gedderne, fortsætter han. – Størrelsen på 5hk er helt perfekt, for det er rigeligt til at trække en 12fods båd på 80kg – samtidig med, at den ikke er for stor og uhåndterlig til at være mobil. Og så er den gas-dreven, så jeg ikke skal tænke på benzin stænk i bagagerummet, når jeg kører til og fra vandene, slutter han.

– Jeg har fisket ivrigt hele mit liv – i perioder med mere end 100 årlige overnatninger udendørs. Om sommeren fisker jeg primært efter karper – oftest med trofast følgeskab af mine børn, men omkring efterårsferien bliver karpegrejet lagt på hylden til fordel for gedder og havørred. Jeg fisker mest i de større sjællandske søer fra foreningsbåde, men især muligheden for fjord-ørred har luret de seneste år, hvorfor jeg har fået fat en mindre jolle på trailer. Med børsteormesæsonen lige på trapperne, er jeg spændt på at få prøvet motoren af, slutter han.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This