Munkholmbroen, der går over den inderste del af Isefjorden lige ved Tempelkrogen, er kendt for sit fine fiskeri efter både makrel og hornfisk i forårs- og sommersæsonen. Her idag var Fisk & Fri forbi for at tjekke pulsen, og det må siges, at der var fuld fart over feltet på den lille bro. Området omkring broen lignede nærmest en folkefest, hvor næste 50-70 fiskere gav den gas efter enten hornfisk på lavt vand – eller makrel oppe fra broen. Udover lystfiskerne var der også et leben af dykkere, kajakroere, hudeluftere, isspisere, skovtursgæster, paddleboardere og småbådsfiskere  Her i dag var det dog mest hornfisk, der blev landet, og makrelfangstere var noget mere sporadiske, I den periode på 2-3 timer, hvor vi var der, blev der landet cirka 10 makrel, så der er noget, som tyder på, at fiskeriet ikke er så stabilt endnu – på trods af, at der her den anden dag blev taget over 50 makreller af et lille hold fiskere

Makrellerne er der selvfølgelig lige nu, men det bliver nok lidt mere stabilt fiskeri med seriøst gang i den om et par uger, når vandet lige er blevet en tak varmere. Vi følger selvfølgelig med her på fiskogfri.dk og giver en melding, når det for alvor er begyndt at rykke. Du kan også kontakte den lokale grejbiks i Holbæk – Pro Outdoor på tlf 59 44 32 12, som altid har fingeren på pulsen.

Du kan læse meget mere om makrelfiskeri i denne artikel af Jim Pedersen på fiskogfri.dk i artikelarkivet.

Dagen har desuden budt på meldinger om makrelfangster en del steder – lige fra Vestkysten til forskellige steder i de indre danske farvande. Det kommer helt sikkert ikke vare længe inden dette fiskeri er red hot.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This