– Man skulle lige prøve om man kunne gøre det igen med at få en over 5 kilo fra Limfjorden, så jeg stod op af sengen kl. 02 i søndags, fortæller Thor Fredsgaard Strange Jensen. – Herefter gik turen ned til havnen for at finde rejer til dagens fiskeri. Jeg landede på pladsen klokken 03:30 og fik hurtigt et par stykker på 35-40 cm, men der var gode fisk oppe og vende, og som sidst prøvede jeg lige at smide rejen ind på det lave vand.

– Her kom trykbølgen, som jeg ventede på. Jeg lavede et kort spin-stop, og mit modhug faldt, da linen blev stram. Jeg kunne straks mærke, at det var en god fisk, som væltede rundt inde på det lave vand. Den tog nogle gode udløb, og 10 minutter senere kunne jeg nette en fin ørred på omkring 70 cm, som blev vejet i mit net med indbygget vægt til 5 kilo lige ud. Den store havørred blev nænsomt sat ud igen efter et par billeder. Jeg fik i alt 14 havørreder den dag, slutter han.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This