– Her i weekenden var jeg taget ud på en overnatning i en svær sø for at se, om jeg kunne fange en karpe, fortæller Jens Hansen. – Jeg ankom til søen klokken 16 og lagde mine tackler ud på fiskepladsen. Der skete intet hele aftenen og heller ikke om natten, men klokken 6.15 om morgenen blev jeg revet ud af soveposen til en skrigende Delkim-bidmelder, og efter lang samt tung fight kunne jeg lande en twotone spejkarpe på 12,4 kilo. Fisken blev fanget på Nutty Crunch 14mm hvid pop up fra vitalbaits.

– Søndag morgen ville jeg lige fiske lidt mere, så her tog jeg ud og medede lidt efter suder og brasen. Det var en sløv morgen, og der var kun få fisk på pladsen, men klokken 10 var der fast fisk, hvorefter en dejlig PR-suder kom på land. Suderen vejede 3,08 kilo, slutter han.

Har du mod på at prøve kræfter med det spændende flådfiskeri efter suder, så se vores nye video om det sjove suderfiskeri her. Husk det er gratis at abonnere på Fisk & Fris YouTube kanal.

 

Hvidovre Sport

 

Jens Hansen med sin nye PR suder på over tre kilo.

Jens Hansen med sin nye PR suder på over tre kilo. Øverst ser du hans flotte two tone karpe.

 

 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This