– Min gode ven Bishar og jeg tog forleden aften på Øresund, fortæller svenske Amir Rastkerdar. – Hen på aftenen lagde vinden sig, og inden længe gik snakken om blinkfarver. Min kammerat havde malet sin egen farve på et par ”Søm” og gav mig en af dem, inden vi lagde fra land med båden. Da vi nærmede os det først planlagte spot, spurgte jeg Bishar, om ikke lige vi kunne tage et kort stop på vejen. Lige inden jeg kastede sagde jeg til ham, at denne her farve ville komme til at fange en rigtig stor fisk.

– Og sådan gik det også, for jeg havde knapt taget nogle få omdrejninger, inden jeg så noget i overfladen komme efter mit blink. Jeg lavede lynhurtigt et spinstop – og PAAAAANG – så var ørreden kroget. Fisken rystede tungt med hovedet og gjorde ikke tegn til at den ville give sig lige foreløbig. Havørreden kom efter lidt tid tættere på båden, men den gik tungt et godt stykke nede i vandet. Med et solidt pres med min Westin W6 lykkedes det dog at presse den op fra dybet, og vi var nærmest i chock, da vi så den store fisk, som kort tid efter lå sikkert i nettet. Vi skreg begge to af lykke, og kunne næsten ikke fatte, at vi havde fået så stor en fisk. Den flotte havørred var 6,5 kilo og var 77 cm lang.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Amir Rastkerdar med sin flotte 6,5 kilos havørred taget på Sømmet

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This