– Jeg er lige hjemvendt fra en uges fiskeri i Sverige med de andre gutter, lyder det fra Rasmus Brendes Gudbergen. – Det startede meget godt ud med, at der var godt med fisk, altså til nogle af os. Max og Karl fik begge to rigtig gode blankfisk samt store farvede fisk på første dagen. Dog mærkede Mikkel og jeg ikke det mindste på første dagen.

– Næste dag tog vi på en ny plads med rigtig fede forhold, store bølger, drivende skyer – rigtigt overspringer vejr. Og så var det ellers bare med at tyre nogle sandeels afsted, og der skulle ikke gå lang tid, inden jeg fik et tungt kontant hug. Jeg skyndte mig at råbe til de andre, at der var en god fisk, og i det jeg kiggede tilbage mod de andre, så jeg Mikkel som gik 500 meter længere væk også kroge en rigtig fin fisk. Begge fiskene kom heldigvis i nettet, og så var der er ellers jubel på kysten, hvorefter vi samledes inde ved strandkanten for at få skudt et par billeder. De to fisk var 58 og 54 cm. Den dag havde vi rigtig godt fiskeri med flere fisk store farvede, dog lidt mindre blanke.

– På sidste dagen prøvede vi en helt ny plads, hvor vi vandrede igennem tæt skov i 2 km, hvor jeg fik den her overspringer på 63cm, som du ser nedenfor i de døende timer, inden turen gik tilbage mod DK. Vi afsluttede turen med et fællesfoto og endnu en fanatisk tur rigere.

 

Hvidovre Sport

 

Rasmus og gutterne med hans 63 centimeters overspringer.

Rasmus og gutterne med hans 63 centimeters overspringer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This