En af de rigtig gode ting ved størfiskeriet er, at det aldrig ligger stille. Selv når det er aller koldest og mørkest kan man lokke dem til biddet med lidt tålmodighed. Hen over weekenden er der således landet en del fine stør rundt omkring ved landets størsøer – og en af dem blev taget ved Aalsbogaard.

– Her i går tog jeg med min kammerat Benjamin til Aalsbogaard for at fiske efter stør, fortæller Noah Jønsson. I løbet af dagen fik vi hver to stør, og sidst på dagen efter en god fight kom den største stør på dagen op – en hvid stør på cirka 28kg. Den blev fanget på en spinner rig med en 15mm pop up med ananas og mango smag samt en blanding af red halibut 4 mm pellets og storte halibut pellets på 3 og 6 mm som forfoder. Vi fisker ofte i Aalsbogaard fordi der er god service og fine fiskeforhold. Og så har jeg efterhånden fået et godt netværk igennem størfiskeriet ved netop denne sø, slutter han.

Vil du vide mere om størfiskeri, så tjek denne video med Henrik Carl på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan få en masse tricks til størfiskeriet.

Du kan også lære en masse om størfiskeriet i denne artikel.

 

Hvidovre Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This