– Jeg var ved at gå dagens sidste mails igennem på jobbet, da Andreas Rasmussen ringede til mig, for at sige han var på vej ud på pladsen, fortæller Nikolaj Korsholm. – Jeg tjekkede hurtigt vejrudsigten og shit det så godt ud! Jeg smed alt jeg havde i hænderne og satte mig i bilen med en halv rugbrødmad i den ene hånd og GPS’en sat til spottet.

– Det var perfekte forhold med mellemstore bølger og let grumset vand. Slår man op i den store havørred gør-det-selv bog, står disse forhold på side 1. Det stinker af store forårshavørreder. Vi fiskede først hele strækket af med flue, men da vinden blev kraftigere, valgte jeg at tage min ABU AG2 Sölv stang i brug. Med en 19G Savage Gear Sandeel Pencil for enden i farven kobber med røde prikker, kastede jeg alt hvad stangen kunne holde til og sendte den mod horisonten. Jeg ventede et par sekender med at spinne ind, da bølgerne var ved at blive store, så jeg ville sikre mig at jeg fiskede effektivt.

– Efter kun 100 meter kom hugget helt ude i kastet. Andreas og jeg kiggede på hinanden med store øjne. Vi vidste, det var en god fisk. Da fisken kom i nettet efter et par minutter blev vi mødt med klare finner og violet skær på skællene. En perfekt fisk! Yeeeeees! Efter et par enkelte billeder fik fisken friheden igen og vi valgte at stoppe fiskeriet. En dejlig fisk på 66cm.
Perfekt lille fisketur efter arbejde.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This