– Jeg har simpelthen fået gjort for lidt ved åfiskeriet i år, men i går eftermiddag havde jeg lige et par timer efter arbejde, så nu skulle det altså være: Tasken på ryggen, stangen i hånden og så var det bare ellers afsted ned til åen. Sådan lyder dert fra Thomas Skov.

– Ved åen starter jeg fiskeriet opstrøms med en str. 2 Vibrax spinner, men jeg finder først fisken og får dem til at hugge, da jeg skifter over til en Rapala Jointed wobler på 7 centimeter. Normalt starter jeg med de neutrale farver, men i dag var det farverne grøn/guld og firetiger, der fik de iltre, hårdtfightende bækørreder til at hugge. Jeg lader wobleren drive med strømmen, efterfulgt af en langsom indspinning, hvor wobleren forførende vrikker igennem vandet. Det gav flere smukke prikkede bækørreder, men desværre ingen store fisk i dag. Uanset størrelsen, så er de flotte bækørreder dog bare noget helt særligt, og de leverede kamp til stregen på min lille lette Fate Black 8 fra 13 Fishing.

 

Tradea brugt fiskegrej

 

Det var denne Rapala Jointed wobler, som gav de fleste bækørreder.

Det var denne Rapala Jointed wobler, som gav de fleste bækørreder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This