– I går var jeg taget til Skjern igen for at se om jeg også kunne være heldig at finde en forårslaks her, fortæller Brian Møllerskov fra FC Spinner. – Jeg kunne se, at vandstanden var høj, og satte derfor en FC Compact 22g i pink på, som er vores helt nye farve. Efter kun 1,5 times fiskeri, havde jeg et godt hug i midten af åen, og efter et par gode udløb og spring, kunne jeg lande min første Skjern Å laks i år – en 91 cm hunlaks, der var kroget perfekt i saksen. Så den nye farve virker, slutter han.

En stak FC Spinnere er netop, hvad du kan vinde i ”Ugens Konkurrence”, som slutter i morgen. Konkurrencen er kun for abonnenter på Fisk & Fris Youtube. Det er gratis at abonnere. Læs mere om konkurrencen her.

 

Friluftsland

 

Det var ppå denne FC Compact i den nye pink version Brian fik sin smukke laks.

Det var på denne FC Compact i den nye pink version, at Brian fik sin smukke laks.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This