– Jeg har en del gange stået på selve kysten og fisket, men efter at have set min sambos gode held med havørredfiskeriet i waders, har det rykket mere og mere i mig efter selv at prøve vadefiskeriet. Sådan lyder det fra skånske Ellen Bengtsson.

– Her til jul fik jeg så et par vaders, og efter nogle herlige men fiskeløse naturoplevelser på kysten til premierefiskeriet, blev det nu forleden endelig min tur: Min sambo, bedste ven og jeg tog på kysten efter arbejde, og vi havde blot nogle få timer at fiske i, inden solen ville gå ned. Men det skulle vise sig, at det ikke var nødvendigt med en lang fisketur.

– Jeg havde en rigtig god fornemmelse for fiskeriet, allerede inden jeg gik ud i vandet, men hvad jeg ikke vidste var, at det skulle blive så fin en havørred, jeg lidt senere ville fange. Den huggede egentligt ret diskret, men hugget blev efterfulgt af en reel fight med mange gode udløb, der fik adrenalinen godt frigivet i kroppen. Den her fisk skulle jeg bare ikke miste! Efter god guidning fra min sambo fik jeg den nettet, så jeg kunne ånde lettet op, og det var en ubeskrivelig god følelse. Wow så fin og stor den var – et pragteksemplar på 63 centimeter. Nu her jeg hooked – og glæder mig allerede til min næste kysttur efter havørred, slutter hun.

Læs mere om havørredfiskeriet på Skånekysten i artiklen her.

Ønsker du at lære en masse om havørredfiskeri og få det fulde overblik over alle metoderne kan du købe kystørredbogen “Havørred – Refleksioner på kysten” her (REKLAME).

 

Grejxperten

 

 

Ellens første havørred fra Skånekysten.

Ellens første havørred fra Skånekysten.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This