Der drypper stadig lidt beretninger ind fra dem, der var ude for at gøre et sidste forsøg efter de store gedder inden fredningen den 15 marts trådte ind:

– Sidste weekend skulle selvfølgelig bruges på gedder i forsøget på en tung madamme inden fredningen, siger Ulrik Nielsen. – Dagens agn var Rapala Peto i både 14 og 20cm, og taktikken var kastefiskeri fra båd langs sivene, da min teori var, at gedderne allerede var trukket ind på lavt vand. Efter en time måtte jeg erkende, at den teori ikke holdt – og måtte rykke ud på dybere vand. Herude stod gedderne spredt på 6-7 meters dybde, og da Peto går på 1-1,5 meter, måtte jeg sætte en VMC Adaptor med tungstensvægte foran, så agnen blev belastet til at gå på 5-6 meter.

– Dette set-up endte med at kaste en god håndfuld gedder af sig. Ingen kæmper, men alligevel fine fisk fra 3-7 kg. Huggene faldt primært under spin-stop, hvor den tunge belastning fik agnen til at dykke mod bunden. Den lille 14 cm Peto blev fisket på en 20-80 gram Muse Black fra 13-Fishing mens 20 cm Peto med belastning blev fisket på samme stang, men i 40-130 gram versionen, slutter han.

 

Hvidovre Sport

 

Med VMCs Adaptors til udskiftelige lodder - fx tungstensvægte, kan man hurtigt ændre fiskedybden på sine agn.

Med VMCs Adaptors til udskiftelige lodder – fx tungstensvægte, kan man hurtigt ændre fiskedybden på sine agn.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This