– Normalt fisker jeg mest på den åbne kyst, men på grund af vinden og forholdene den sidste uges tid har alle mine fortrukne fiskepladser ikke været mulige at fiske effektivt. Så i går aftes besluttede jeg mig for at prøve et andet område på Lolland, langt væk fra yderkysten og de pladser, hvor mit havørredfiskeri normalt forgår! Sådan lyder det fra David Sølling Johnsen. – Jeg havde pakket en meget let oppakning kun bestående af lidt endegrej, to bananer og et W3 C&R fangstnet

– Uden waders eller lignede begyndte jeg mit fiskeri iført gummisko og med en Sandy Inline 18g i farven Yellow Ayu for enden af W10 linen. Efter en times fiskeri fik jeg et hårdt hug fra en havørred som skulle vise sig at være i en imponerende kondition! Og et par minutter senere kunne jeg lande den tykke halvmeters havørred som ses på billederne her!

 

Hvidovre Sport

 

Den tromletykke havørred huggede på Westins Sandy In-line.

Den tromletykke havørred huggede på Westins Sandy In-line.

    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This