Fra og med på lørdag den 27 juni åbnes grænserne til de fleste europæiske lande på nær Storbritanien, Portugal, Irland, Rumænien, Sverige og Malta. Sidstnævnte åbner dog allerede 1. juli. Det giver dig rige muligheder for at komme ud og opleve de mange spændende fiskemuligheder, der er i Europa. På mange europæiske fiskedestinationer er flytransport den letteste løsning, men hvad med Covid-19 sikkerheden i lufthavnen? Blandt de nye tiltag for at forøge sikkerheden, er der nu krav om, at du også som passager skal bære værnemidler, når du færdes i lufthavnen og i flyet.

Hvis du vil minimere risikoen for Covid-19 smitte, når du står i lange køer i lufthavnen, har du med det sikkerhedsgodkendte firma Valizo nu mulighed for at få tjekket al din bagage ind hjemmefra. Alt hvad du skal gøre er at booke opsamling af bagage og fiskestænger på valizo.dk, hvorefter firmaet kommer hjem på din bopæl og henter al bagagen og dine stænger, samtidig med, at de tjekker dig ind og giver dig dit boardingkort. Booker du inden d. 30 juni får du gratis to visirer eller fire mundbind med på rejsen.

Valizo var det første firma i verden, der blev sikkerhedsgodkendt til at tjekke bagage til internationale flyvninger ind hjemmefra. Firmaet der har eksisteret i fire år, yder denne service til flyvninger med SAS, KLM, Air France, Lufthansa, Swiss Air, Air Greenland, Austrian Airlines, Atlantic Airways, Sunclass, Novair, DAT.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Du kan bruge Valizos bagageservice med de fleste større luftfartsselskaber.

Du kan bruge Valizos bagageservice med de fleste større luftfartsselskaber – fx SAS.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This