I sidste uge var et gæng dygtige sjællandske havfiskere et smut på Færøerne, for at fiske målrettet efter store rødspætter:

– Vores tur startede mindre godt med, at vi ikke kunne få vores 15 kilo orm gennem security i lufthavnen. Sådan lyder det fra Martin Hubert/Spar Lystfiskeri, der var en af deltagerne. – Til alt held var det dog muligt at skaffe andre gode agn deroppe, så det endte med, at turen faktisk blev en stor succes.

– Den 12. juni ankom vi til Vestmanna, der var vores udgangshavn for fiskeriet efter de store flade. Vi fiskede i fire dage med den kendte havfisker Magni Blåstein – og han vidste helt sikkert, hvad han lavede: Allerede efter fem minutters fiskeri fik jeg et solidt hug, og efter et stykke tid kunne jeg lande en fantastisk 4,1 kilos rødspætte. Og pudsigt nok fangede Anders Bregnebo én på præcis samme størrelse lidt senere samme dag.

– På andendagen lykkedes det ikke rigtig at finde de store rødspætter, men på tredje- og fjerdagen fik vi henholdsvis 7 og 8 store rødspætter over 1,5 kilo. Topfiskene var 2,9 kilo til Mikkel Lohse, 3,1 kilo til Nichlas Iversen – og 3,3 kilo til Michael Lorenzen. Som agn brugte vi tobiser, blæksprutter og rejer, som alle var ret store agn – og det fungerede jo super. Faktisk er det måske lige før, at det var held i uheld, at vi ikke fik vores orm med, for så havde vi sikkert brugt alt for meget tid på at krane mindre rødspætter op, slutter han.

Martin Hubert er til daglig skipper på Fyrholm, så vil du ud at havfiske med ham eller en anden af Spar Lystfiskeris skippere/både på Øresund, så kan du booke her.

 

Tohatsu

 

Martin Hubert med en af turens mange flotte rødspætter. Denne her vejede 1,7 kilo.

Martin Hubert med en af turens mange flotte rødspætter. Denne her vejede 1,7 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This