En del danskere tager hvert år til svenske Gotland for at fiske havørred – og det med god grund, for selvom fiskeriet ikke altid er lige let – så er der altid chancen for at fiske sig til en sand drømmefisk i sølv. Forleden fik Nicka Hellenberg, som selv bor på Gotland, endnu en flot fisk:

– Jeg har fisket et par dage, hvor jeg har fået både mindre fisk samt et par fallere, men til sidst fik jeg et fantastisk flot blankfisk på 72 cm – pure silver. Havørreden huggede på et Sölv Smakk gennemløbsblink på 18 gram fisket på en 9,6 fods AG1 stang, som har den helt rette kombination af følsomhed og hurtighed til spinnefiskeri efter kystørred – samtidig med, at det har rigelig rygrad til at deale med store fisk. Smakk blinket kaster langt, men har samtidig en god bæreevne, så det også fungerer godt selv på ret lavt vand. Helt klart et af mine favoritblink, slutter Nicka.

Har du selv fanget en stor fisk, så tøv ikke med at sende et par linjer og et godt foto til redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

Husk at du kan læse masser af dybdegående og interessante artikler om havørredfiskeri på kysten i Fisk & Fris artikelarkiv her.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This