I sidste uge startede vi en stor konkurrence om at vinde et lækkert sortiment af Præsten gennemløbsblink. Vinderne blev: ”Når junior udfisker farmand…”

Her får du historien fra fisketuren:

– Kalenderen skrev slut august, solen skinnede, og det var to spændte lystfiskere, som satte sig i bilen og begav sig mod Fyelmose Put & Take, der havde kaldt til genåbning af søen med et brag af en fiskedag med masser af fisk udsat. De to fiskere var Sebastian Skovlund på 9 år, og så farmand Johnny, på vej til forhåbentlig endnu en dejlig far-søn fiskeoplevelse. Og en oplevelse blev det! Allerede ved ankomst til søen stod det klart, at der var rigtigt mange andre, som havde fået samme idé den her weekend. Det vrimlede med lystfiskere i alle afskygninger med at hav af forskellige stænger osv. Da afspærringen blev ophævet, og vi fik adgang til søen, foregik det nærmest i løb for at få en god plads. Vi havde forinden være omkring Fluer.dk i Vejle og hørt lidt nærmere om søen fra nogle af gutterne i butikken, så vi havde god tiltro til vores valgte spot.

– Så skulle stængerne rigges til, og det blev naturligvis med Sebastians absolutte yndlingsagn, nemlig Præsten Mini. Da hornet med startskuddet lød, var det bare med at få dem i vandet i en fart. Det tog kun nogle få omgange på hjulet, før der var hug. YES, det bliver vildt det her, nåede jeg lige at tænke, inden fisken slap igen, og der lød et råb fra Sebastian ved siden af: ”Jeg har bid!!!”. Så var det hurtigt over og få fat i nettet og ned til vandkanten for at hjælpe med at få krabaten nettet, for der var virkelig flex på klingen med en stor guldørred i den anden ende. Så var den første fisk på land, og jeg fik verdens største smil fra den dygtige junior-fisker. Men det skulle blive endnu bedre.

– Ikke ret længe senere måtte jeg igen smide stangen og agere assistent på endnu en fisk – denne gang en flot regnbueørred. Så var styrkeforholdet ligesom sat, og det fortsatte sådan set bare resten af dagen. Jovist, jeg fik da selv en enkelt regnbue hevet i land, men jeg blev sat grundigt til vægs med en klar 3-1 udfiskning af junior i den store sø. Og nå ja, da han ligesom kunne konstatere, at farmand var tilpas langt bagud, gik han med overskud en tur over i børnesøen, hvor han på egen hånd fyldte sin kvote med 3 yderligere fisk. Så da bilen blev pakket efter en fantastisk dag, var det med 7 fisk i køletasken, hvoraf Sebastian havde fanget de 6, og bare var blevet endnu mere begejstret for at fiske med Præsten.

– Målt på antal ikke den store succes for farmand, men vi husker det stadig begge som en af vores allerbedste fiskeoplevelser sammen. At Sebastian så undervejs fik mulighed for at møde Casper og nogle af ”drengene” fra Præsten & Fidusen, satte bare lige kronen på dagen. Flere af den slags oplevelser, tak!

Et stort tillykke med det lækre sortiment af putgennemløbere fra Præsten. Du for snart besøg af postmanden!

 

Forshaga Akademin

 

 

På turen mødte Sebastian og hans far faktrisk gutterne fra Præsten - bla Casper Bjerregaard Larsen, som du kan se til højre.

På turen mødte Sebastian og hans far faktrisk gutterne fra Præsten – bla Casper Bjerregaard Larsen (th) og Mickey Hansen (th), som du kan se til højre. I midten Sebastian og Johnny.

 

Sebastian udfiskede sin far totalt - her er en af de fisk der måtte bide i græsset. Tillykke med præmien, som du vil få tilsendt snarest.

Sebastian udfiskede sin far totalt – her er en af de fisk, der måtte bide i græsset. Tillykke med præmien, som du vil få tilsendt snarest.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This