Vandringslaksene i Østersøen er nu ved at været nået op til Hanøbugten i deres færd nordpå mod bandt andet Luleå, Kalix og især Torneelven i den nordlige del af den Botniske Bugt. Det afspejles tydeligt i de store fangster af velvoksne laks herfra i de sidste par dage. En af dem, der traditionen tro har fået godt med store fisk, er lakseguruen Pelle Karlsson, der fisker sammen med en anden garvet trollingfisker – Olle Bussenius.

I forgårs landede det erfarne team næsten samtidigt med Pierre Ivanssons 26,5 kilos laks en helt fantastisk flot laks på 19,5 kilo, som huggede efter et blink i 70 fods dybde på downriggeren. Storlaksen leverede en fantastisk fight, og gik i nettet cirka 45 minutter efter, at den huggede. Dagen gav yderlige 7 flotte laks plus en 4,5 kilos havørred til de to trollingseksperter.

Pelle har i sin båd landet 9 laks over de magiske 20 kilo, og han har om nogen styr på fiskeriet efter de helt store vandringslaks. Glæd dig til vores artikel og film om den ikoniske trollingfisker her på fiskogfri.dk om 1-2 ugers tid.

Har du selv været ude og lufte båden med et par fiskestænger ombord, så glæder vi os til at høre om dine fangster på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This