Fisk & Fri har netop talt med Pierre Ivansson, der i går har landet, hvad der så vidt vides er årets største trollinglaks i Østersøen:

– Jeg var taget ud på Hanøbugten i strålende vejr med perfekte forhold, og havde blot fisket i fem minutter, da det vanvittige hug kom helt oppe i overfladen på mit Ismo Magnum blink, fortæller han. – Det blev en vild fight på omkring en time, hvor der var totalt kaos, for storlaksen fik filtret sig ind i tre liner på vejen ind.

– De jeg var alene på båden, gjorde linefilteret ikke landingen lettere, og jeg måtte da også forsøge mig tre gange, inden den enorme laks lå sikkert i nettet, fortsætter han. – Det er ikke første gang, at jeg har haft en gigant laks på krogen, men de er alle blevet mistet. Men denne her sad bare perfekt på krogen – og havnede sikkert i nettet. Giganten vejede 26,5 kilo og var 123 centimeter lang, slutter Pierre. Den enorme laks er så vidt vides med god margin den største laks, der er taget i Østersøen i år. Pierre har trollingfisket i området siden de gode gamle dage i slutningen af firserne.

Du får flere dugfriske nyheder fra området i morgen tidlig, hvor vi løfter sløret for endnu en kæmpelaks fra området.

 

Grejxperten

 

Pierre Ivanssons Ismo Magnum, der lokkede den store laks til at hugge

Her ser du det Ismo Magnum blink, som Pierre Ivanssons gigant laks huggede på.

 

 

 

Pierre Ivansson med sin kæmpelaks fra Hanøbugten i Østersøen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This