Hornfisken er kommet – og langs de fleste danske kyster vil du nu kun kunne finde massevis af dem overalt. I denne video viser Jens Bursell og Martin Millinge fra Fisk & Fri dig de tre letteste og mest effektive metoder til at fange dem – nemlig sildestrimmel fisket på flåd, blink fisket med Silkekrogen – samt blink fisket med Claw Connector.

Mange af fiskene her fra midten af april og frem til tidligt i maj er stadig på træk og er derfor at finde i store stimer langs strømskel, sejlrender og pynter, odder eller moler, hvor de helt naturligt vil trække forbi og opkoncentres på deres vej mod de indre farvande. Efter denne periode vil flere og flere af hornfiskene være at finde på lavere vand, hvor de fouragerer og gyder.

Fiskeri efter hornfisk er en form for fiskeri, hvor alle kan være med, og der er nok af dem i sæsonen fra midten af april til slutningen af maj. Så det er bare med at få familie og venner med på en hyggetur – efterfulgt af en hyggelig middag som en god afslutning på turen. De smager nemlig fantastisk. Se videoen – og kast dig ud i at prøve dette super sjove og hyggelige fiskeri.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This