Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube kan du nu vinde et sortiment af lækre gennemløbere fra 60 lures. Præmien, som du ser ovenfor, består af blinkene Stikpillen, Shootingstar og Skinz. Du kan vinde den ved at fortælle hvor mange farver ”Den Lille Fede” fås i. Post dit svar i facebooktråden om denne konkurrence på Fisk & Fris facebook den 20 februar. Konkurrencen løber indtil 27 februar kl. 12.00.

Sixty Lures, der har fået meget medvind på det seneste, er skabt af Thomas Graversen og Nicklas Mollerup. Nicklas Mollerup er en særdeles erfaren lystfisker. Han har igennem mange år specielfremstillet bl.a. geddegrej til svenskerne, samt malet et utal af agn til lystfiskerne i hele norden.  Med sig ind i 60Lures hiver Nicklas sin viden som produktionsingeniør, hvilket gør, at 60Lures allerede i dag står klar med en stor produktionskapacitet i ryggen og mange ideer på tegnebrættet.

Thomas Graversen har i mange år været en fremtrædende lystfiskerprofil, som danske lystfiskere har stiftet bekendtskab med gennem diverse fiskefilm på Youtube. Thomas har en bred erfaring fra sit samarbejde med store grossister, hvor han medvirkede i grejudvikling, tests samt diverse marketingsopgaver og videoproduktioner. Gennem flere år som salgsleder bringer Thomas det helt rigtige mind-set omkring service og kundetilfredshed med over i 60Lures.  

– ”Den Lille Fede” lavede vi, fordi vi savnede en UL-agn til kysten, som ikke var et tyndt lille pladeblink, fortæller de. – Blinket skulle rent faktisk også kunne kaste godt ud selv med lidt vind. Derfor fandt vi på formen til den lille fede, og skabte herved en agn, der både virker i de små badekar på det lave vand, men også til de længere kast, når fiskene viser sig lidt længere ude. Profilen, der mest af alt nok minder om et projektil, gør at den flyver godt uden at blive fanget af vinden. Og netop denne profil gør også, at man let kan lege med forskellige indspinningsformer, alt efter hvilken bund der fiskes over, eller hvilke forhold der fiskes under. Blinket er foret med et rør for at minimere sliddet på linen ved brug. Det vejer 9 gram og fås i 10 farver. 

– ”Shootingstar” i 16 gram – kommer i 10 farver som standard. Her er der tale om et af de mere traditionelle blink i klassen for gennemløbere, hvor fladen på blinket er lidt større og bredere end en agn som stikpillen. Det gør, at blinket kan fiskes relativt langsomt, så selv de mest langsomme fisk kan følge med. Dette kommer også med rør.

– Stikpillen – er klart klassens frække dreng. Den kommer i 12, 16 og 22 gram, og der er yderligere varianter på vej i løbet af året. En af dem er de nye Skinz. Da vi designede dette blink, overførte vi filen til et program, hvor vi kunne simulere vindhastigheder samt påvirkninger af forskellige emner: Vi var trætte af blink, der flakser i luften, når man kaster og derved tager flere meter af kastet. Det betyder, at blinket – selv på blæsende dage – ikke bliver grebet af vinden, så det skærer perfekt igennem luften på vej ud over vandet. På denne måde har vi lavet en super aerodynamisk agn, hvor der ikke er gået på kompromis med gangen i vandet, og særligt blinkets opførsel i vandet ved spin-stoppet. Allerede i dag har dette blink utallige fisk på samvittigheden, slutter de. 

Du kan løbende følge med via deres hjemmeside, Facebook eller Instagram.

 

Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This