– Forleden tog jeg til Vejle Å sammen med en kammerat, fortæller Kasper Karlsson. – Vi lagde ud med en hyggelig middag lavet på Trangiaen ved vandet, hvorefter vi klokken 19.30 gik i gang med at fiske.

– Kort efter vi var gået i gang, mistede jeg en havørred på cirka 70 centimeter. Jeg gik lidt længere nedstrøms, hvor jeg havde en god følger, der vendte lige for fødderne af mig. Fisken blev anslået til at være 60-65 centimeter, og vi besluttede os for at filme det næste kast for at se, om vi kunne få hug og måske selve fighten på film.

– Herefter tog jeg 5-6 kast, og i det syvende kom der et massivt hug på min 9 cm Rapala Jointed wobler i orange – en klassisk agn til havørred i åen. Vi fik både taket og hele fighten på film, man da vi skulle til at lande fisken, slukkede vi for at koncentrere os om en sikker landing og nogle gode fotos af den smukke fisk, der med sine 77 cm og 5 kilo skulle vise sig at være en ny havørred rekord til mig personligt.

Læs meget mere om fiskeriet og pladserne i Vejle Å i denne artikel af Ronni Lagoni

Er du blevet inspireret til at lave mad ved vandet med stormkøkken, så tjek denne video på Fisk & Fris YouTube, der giver nyttig viden og inspiration til netop madlavning på Trangiaen, når du er på fisketur.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This