Nu er den her meget snart! Den 1. oktober udkommer en helt ny udgave af den ultimative kystørredbog ”Havørred – Refleksioner på kysten” af Jens Bursell og Rasmus Ovesen. Den nye opdaterede version af klassikeren er spækket med masser af friske fotos, nyt layout samt et nyt cover – og dækker alle aspekter af moderne kystfiskeri med flue, bombarda og spinnegrej. I bogen får du både overblik og detaljeret viden om alt fra biologi, lokalisering, beklædning og grej – til den seneste nye viden om teknikker og metoder. 

I bogen er der tekstbidrag fra blandt andet Jens Jeppesen og Per Ekstrøm, og fotograferne er – ud over Jens Bursell og Rasmus Ovesen – en række af Skandinaviens allerdygtigste fiskefotografer. I forhold til den sidste udgave er en del kapitler udgået, og der er tilføjet omkring 100 nye sider – her iblandt en hel sektion med nye og spændende kystteknikker, som hæver landingsraten markant – samtidig med, at de er super lette at gå til for enhver, der vil forbedre sit fiskeri efter kystens havørreder. Her finder du blandt andet alt om toptunede 2022 udgaver af Claw Connectors, Release Connecors,Release Hook Links, Release Rigs, L-rigs og Releasefly Connectors. I bogen er der desuden urpremiere på en ny, upubliceret og ultra simpel flueteknik, der vil kunne hæve din landingsrate meget markant – helt uden brug af avancerede takler.

I ”Havørred – Refleksioner på kysten” finder du endvidere et stort afsnit om, hvordan du vil kunne bedrive catch & release fiskeri efter havørred langt mere skånsomt end det pt foregår med mange af de traditionelle teknikker..Glæd dig til det fulde overblik over de seneste strøminger inden for kystfiskeriet efter havørred!

Bogen, som er på 336 sider, koster 379 kroner vejledende og sælges i de fleste større grejbutikker samt signeret på releaserigshop.com fra 29 september.

Som privat kan du forudbestille et signeret eksemplar ved at sende en mail til jensbursell@gmail.com. Prisen er her 379 kroner + porto.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This