Der er efterhånden sat stør ud i en lang række danske put and take vande – og når vi snakker stør, så er det måske i virkeligheden snarere put & put vande. Et af de steder, hvor fiskene klarer sig virkelig godt, er Nordvestsjællands Fiskepark.

– Det er en helt fornøjelse at se vores fisk vokse, fortæller ejeren Nicolai Lundorf Christensen, der også driver Drive-In Put and Take. – Jeg går meget op i, at fiskene trives i søerne, og man bliver så glad, når man kan se, hvor meget de egentlig vokser! Denne sibiriske stør, som du er på billedet ovenfor, satte jeg selv ud for små 2 år siden på 7,4kg, og nu vejer den 22,7 kg.

– Alle stør er chippet, så man kan scanne dem og se et nummer. På den måde ved man nøjagtig hvad det er for et fiskeindivid, som man fanger – alene ud fra nummeret. Der er stør i søen, som er udsat for 6 år siden på omkring 13 kg som er oppe og veje over 60kg nu, så det er yderst spændende at følge. Sæsonen er så småt ved at starte op nu, så det bliver sjovt at hilse på alle de forskellige arter af stør i søen og tjekke deres vægte!

Du kan læse mere om Nordvestsjællands Fiskepark og Drive-In Put and Take her.

 

Friluftsland

 

 

 

Nicolai med den samme stør, som du ser ovenfor . blot 2 år yngre og 15,2 kilo lettere.

Nicolai med den samme stør, som du ser ovenfor – blot 2 år yngre og 15,2 kilo lettere.

 

Denne hvide stør er vokset fra 12 til her 34,1 kilo - på bare to år.

Denne hvide stør er vokset fra 12 til her 34,1 kilo – på bare to år.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This