Detailhandlen har store udfordringer med at hjemtage varer, udenlandske udstillere lider under rejserestriktioner, og de forlængede danske restriktioner sætter sit aftryk i afvikling af fremtidige events. Derfor har MesseC og et enig advisory board valgt at flytte Nordic Outdoor Show til weekenden 19.-21.august 2022.

  • Der har været en overvældende stor interesse fra både udstillere, samarbejdspartnere og interessenter til Nordic Outdoor Show. Derfor har det været en svær beslutning at skubbe messen, siger Projektleder Henrik Hove. – Udstillernes manglende varer på hylderne, specielt indenfor outdoor- og lystfiskersegmentet, og store praktiske hindringer for vore udenlandske udstillere har gjort, at vi finder det rigtigt for alle at flytte messen.

Nordic Outdoor Show bliver et mekka for det aktive outdoor menneske, og vi glæder os til at åbne dørene den 19. – 21. august 2022, til en visionær messe, hvor hele outdoorsegmentet for første gang samles under et tag, siger Henrik Hove.

Advisory Boardet siger: Nikolaj Zethsen, Spejder Sport: Der er pt. store udfordringer med at få varer på hyldene for hele outdoorbranchen. Derfor bakker vi op om beslutningen og siger ja til at skubbe messen til august. Branchen får derved mere tid til at forberede det bedste og mest relevante sortiment.

Lars Engel, Deerhunter: Det er mere end rettidig omhu, når vi anbefaler at flytte Nordic Outdoor Show. Både producenter, importører og detailhandlen får på denne måde de bedste betingelser, for at have de rigtige varer på hylderne. Fra Deerhunter ser vi frem til den nye termin i august og glæder os til at møde medudstillere og publikum på messen.

Søren Vesth, Garmin: Det er startskuddet til lystfiskernes højsæson, og når konsekvensen af corona rammer, så er vi enige i, at den bedste helhedsoplevelse opnås ved at flytte messen. Vi glæder os til at være med på Nordic Outdoor Show til august.

Jens Ulrik Høgh, Nordisk Safari Klub: Rejserestriktioner skaber svære betingelser for de udenlandske udstillere og derfor er det den helt rigtige beslutning at flytte Nordic Outdoor Show, og derved skabe ro omkring både ind og udrejse af DK. Dette skaber mulighed for en endnu større tilslutning til messen og vi glæder os til at møde vores mange samarbejdspartnere fra hele verden.

Nicholai Vigger Knudsen, Danmarks Jægerforbund: Vi bakker op om beslutningen set i lyset af de udfordringer corona har skabt. Vi ser frem til at møde så mange publikummer som muligt, og det lader sig bedst gøre når vi har de optimale vilkår for afvikling af messen er til stede.

Thomas Danielsen, Blaser Group: Corona har skabt mange udfordringer og endnu engang mærker vi konsekvensen. Som udstiller er vi afhængige af vores support fra vores udenlandske moderselskab, både i forhold til de fysiske rammer, personale m.m., hvilket kompliceres væsentlig af både danske og udenlandske restriktioner i forbindelse med

Corona. Derudover er det, på alle måder helt rigtigt, at udvise rettidig omhu i denne situation og vi ser frem til den 19. – 21. august i Fredericia.

For yderligere kommentarer, kontakt venligst Charlotte Buus, tlf: 27 77 00 46, cbu@messec.dkos

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This