– Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner. Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor vi vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskerbranchen – nu og i fremtiden, siger Lars Rasmussen Direktør i Danmarks Sportsfiskerforbund.

– Messe C og teamet bag Nordic Outdoor Show ser med glæde frem til at byde Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen. Med en bred faglighed og et særligt stærkt indblik i branchen, er de en stor gevinst for vores publikum udtaler projektleder Henrik V. Hove-Nielsen.  – Vi er spændte på det fremtidige samarbejde og glæder os til at løfte sløret for mange spændende aktiviteter. Forbundet, der repræsenterer 121 sportsfiskerforeninger og 18.800 medlemmer, bringer vigtig viden til næste års messe, og de ser det også som en unik mulighed for at hilse på både nuværende og kommende medlemmer på Nordic Outdoor Show 2022. Særligt håber vi at kunne præsentere workshops, aktiviteter og paneldebatter, der tager udgangspunkt i alt fra bæredygtigt fiskeri til en rig natur og fremtidens lystfiskeri. Dansk Sportsfiskerforbund tilslutter sig et felt på lige fod med vigtige samarbejdspartnere som Danmarks Jægerforbund og Nordisk Safari Klub, slutter han.

Nordic Outdoor Show er Danmarks nye og visionære outdoormesse, hvor jægere, lystfiskere og naturmennesket samles ”under et tag” til tre fantastiske messedage. Vi glæder os til at kunne præsentere mere i den nærmeste fremtid.  

Nordic Outdoor Show afholdes i MESSE C, Fredericia den 25. – 27. Marts 2022.  

 

Friluftsland

 

Når Nordic Outdoor Show blæder op for den store fiske, jagt og outdoormesse i slutningen af marts 2022 - bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som samarbejdspartner.

Når Nordic Outdoor Show blænder op for den store fiske-, jagt- og outdoormesse i slutningen af marts 2022 – bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som samarbejdspartner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This