Havet omkring Mallorca byder på et fantastisk fiskeri efter blåfinnet tun – et fiskeri, som vi også tidligere har skrevet om på fiskogfri.dk. Og de helt store tun over 300 kilo er der skam også:

Den 12 juni tog Mar Balear Fishing Adventures ud på en flerdages tur for at fange en af de eftertragtede giganter. Om bord på båden Pilar 2 var Marek Freyer, som er guide hos Mar Balear Fishing sammen med tre topfiskere fra Team Black Cat/Quantum – nemlig Stefan Seuss, Michael Koch, Torsten Schneider og deres fiskeven Daniel Schiller.

Efter blot en times fiskeri fik de et tungt hug på deres 30 centimeter lange tunita, der er en slags makrel. Fisken fik helt amok, og det stod hurtigt klart, at både de og deres 130 lbs combo ville blive hårdt udfordret under den kommende fight, der skulle sig at blive mere end sveddryppende…

Efter tre timers benhård stand-up fight, hvor de fire fiskere hver tog deres udmattende tørn med grejet, kunne de beundre, afkroge og genudsætte denne blændende flotte 2,73 meter tun, som blev estimeret til over 300 kilo. For at skåne fisken hoppede de glade fiskere i vandet for at blive foreviget med den flotte fangst, inden den svømmede retur til det azurblå dyb, hvor den kom fra.

Mar Balear Fishing Adventures, som er partnerne med Zebco Europe/Rhino tilbyder kunder fra hele Europa færdigt arrangerede ture med erfarne guides efter blåfinnet tun, albacore og sværdfisk. Læs mere her eller ring +49/176/70635948.

 

Harald Nyborg

 

Hvis du vælger at stand-up fighte en 300 kilo+ tun kan du roligt regne med at blive spændt hårdt for.

Hvis du vælger at stand-up fighte en 300 kilo+ tun kan du roligt regne med at blive spændt hårdt for…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This