– Søndag d. 17/9 var en god dag… Vi – Team Westin Hot-Shads gutterne med Lars, Flemming og undertegnede – deltog nemlig i Silkeborg Fiskeriforenings Aborre Konkurrence 2023, fortæller Helene Høien Jensen fra teamet. – Her var 55 morgenfriske lystfiskere klar til at dyste om at fange Silkeborg Søernes største sortstribede røver.

– Vi startede kl. 6.30 på det ”gode spot”. Jeg valgte at sætte den fineste, lille Westin Drop Bite Spintail på i farven ”Chartreuse Blue Craw”. Jeg valgte dog at omdøbe den lille fyr til ”Egon”, og der kom hurtigt gang i de små aborrer. Efter små 30 minutter kunne jeg lande den første ”voksne” – en flot aborre på 43 cm. Min fine lille ”Egon” var et kæmpe hit! Knap en time senere lykkedes det mig at lande endnu en stor aborre på hele 50+ cm og 1996 gram på selvsamme Spintail! Ny PR til mig! Vi fortsatte med fiskeriet, men drengene måtte i sidste ende se sig slået, da det ikke lykkedes dem at lande nogle større end 40 cm. Og for at det ikke engang skal være løgn, så sluttede jeg af med en på 42 cm – stadig på samme fantastiske lille ”Egon”.

– Da slutfløjtet til konkurrencen lød kl. 14.30, kunne Team Westin Hot-Shads fejre en 1. plads til båden – nemlig til mig… Gutterne måtte dele en 6. plads. Tak til Lars og Flemming for en super dejlig dag og til Silkeborg Fiskeriforening for en god konkurrence! Knæk & bræk.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This