– Torskefiskeriet har været en smule sløvt på Øresund det meste af sommeren, lyder det fra Martin Hubert, Spar Lystfiskeri. – Men man må sige, at det har ændret sig ganske markant. Her forleden var Team Pure Fishing og Team Savage gear på torsketur med Spar Lystfiskeri, og vi havde gang i både Sværd, Øby og Skipper, for det var ikke blot de gæve folk fra Danmark, men hele det internationale team, der skulle ud og lufte fiskegrejet.

– Da vi stævnene ud fra Kalkbrænderihavnen i København var det egentlig ikke med de vildeste forventninger, men det skulle hurtigt vise sig, at forholdene havde ændret sig over natten som ved et trylleslag! For at gøre en lang historie kort var der massevis af torsk til alle tre både med rundt regnet 2-300 torsk til hvert skib med 20-30 mand ombord. Og det gode ved historien er, at det var ikke bare ét sted, der var fisk, for bådene var godt spredt med cirka 5 sømil imellem sig. Eller sagt på en anden måde: Det myldrer med torsk ud for København lige nu. Fiskene huggede på alt – lige fra pirketakler til jigs. Alle fisk på nær fire blev genudsat.

– Har du selv fået lyst til at tage ud på Øresund og fiske torsk – så kan du booke bådene fra Spar Lystfiskeri her.

 

Forshaga Akademin

 

Der var liv og glade fiskedage til Team Savage gear og Pure Fishing, da de tog på torsketur med Øby, Sværd og Skipper frs Spar Lystfiskeri.

Der var liv og glade fiskedage til Team Savage gear og Pure Fishing, da de tog på torsketur med Øby, Sværd og Skipper frs Spar Lystfiskeri.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This