– Der har de sidste par dage været rigtig godt gang i torskefiskeriet på Øresund, fortæller Martin Hubert fra Spar Lystfiskeri. – Lige nu er jeg ude med 20 glade lystfiskere fra Havnearbejdernes Fiskeklub oppe nordpå, og der mangler mildest talt ikke fisk. Jeg har også selv haft snøren lidt ude, og på 12 kast har jeg landet og genudsat 11 torsk på 1,5-3 kilo. Og sådan var det også i går, da vi var ude med Sværd længere sydpå, hvor der var hug i næsten hvert kast.

– Nu hvor erhvervsfiskeriet er væk, tegner det rigtig godt for resten af sæsonen, hvor jeg tror, at vi kommer til at se en stigende snitvægt, fordi alle de store ikke bliver taget i garn hen over året. De fleste af fiskene hugger lige nu 8-12 meters dybde, hvor det er let at dyrke catch & release fiskeri – og de genudsatte fisk svømmer super friske tilbage, hvor de kom fra. Alt i alt et super godt og underholdende fiskeri lige nu, hvor der er virkelig gode chancer for at få en pæn torsk med hjem til aftensmaden, slutter Martin.

Du kan booke ture med Spar Lystfiskeris både her.

Læs vores mange artikler om havfiskeri i Fisk & Fris store artikelarkiv her.

 

Tohatsu

 

Her i dag er det havnearbejderne fra Københavns Havn, der er ude med Fyrholm, og der er godt gang i fiskeriet efter torskene.

Her i dag er det havnearbejderne fra Københavns Havn, der er ude med Fyrholm, og der er godt gang i fiskeriet efter torskene.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This