Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes. Sådan lyder det fra forfatterne Jesper Rais og Dennis Rafn:

– I Lystfiskerens Kogebog viser madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, at lystfiskernes kulinariske muligheder er langt større end rødspætte med persillesovs og kartofter, og i bogen bringer de deres ekspertise fra køkkenet med ud på fisketuren. Der er ingen fine fornemmelser i denne bog, og her finder du inspiration og vejledning til håndtering samt tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Der lægges vægt på smag og tekstur, og med de 40 skønne opskrifter, løftes din tilberedning af nyfanget fisk op til et højre niveau. Og skulle du være en af dem, der fanger dine fisk hos fiskehandleren, så er opskrifterne stadig mindst lige så gode, lover forfatterne.

Bogen er på 192 sider og koster 249 kroner. Læs mere om den nye bog på www.dreamlitt.com

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This