Svenske Amir Rastkerdar har forleden været på den Skånes sydkyst for at fiske, og det gik godt: – Jeg havde længe siddet og funderet på, hvor jeg skulle begynde at fiske, indtil min ven, som var helt vild med at komme ud at fiske – ringede. Vi bestemte os for at teste et sted på sydkysten, men inden jeg havde pakket ud, havde min kammerat tyvstartet og fanget to havørreder. Mens han fiskede videre ringede jeg lige til en anden ven, for at sige, at han også skulle komme forbi.

– Herefter gik jeg ned på kysten og begyndte strategisk at affiske området for at finde ud af, hvor de fisk, som jeg helst lige skulle fange, befandt sig. Da min ven, som allerede havde fået fisk, tog en pause og hvilede sammen med min tredje ven, som lige var ankommet, fortsatte jeg med at gennemfiske revene på pladsen. Der var dog ingen fisk, som tilsyneladende var interesseret i at hugge.

– En halv time senere kom jeg frem til et område med lidt dybere vand, og besluttede mig for at gennemfiske det grundigt. Det andet eller tredje kast var så langt, at de havnede helt perfekt, hvor jeg ville det på kanten af et rev, og efter et par omdrejninger samt et spinstop med mit Westin D360V2, var der tværstop for enden af linen. Først troede jeg, at jeg havde fået fat i en sten, men det viste sig hurtigt at være en flot blankfisk i super kondition, som næsten fik mit hjerte til at stå stille. Fisken, der viste sig at være 66 centimeter, vise sig at være meget lidt let at fighte, da den var bomstærk og foretog en hel masse akrobatiske spring. Efter mange hop og udløb i solskinsvejret, lykkedes det mig dog at lande den store blankfisk, slutter han.

Læs mere om kystpladserne i Skåne i artiklen her fra Fisk & Fris artikelarkiv.

 

Friluftsland

 

 

Amirs flotte kystørred fra svenskekysten huggede på gennemløberen D360 fra Westin.

Amirs flotte kystørred fra svenskekysten huggede på gennemløberen D360 fra Westin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This