Mandag den 1. maj fylder den legendariske grejbutik Hvidovre Sport 60 år, hvilket fejres med et brag af en fest på Hvidovrevej 158 i – ja rigtigt gættet – Hvidovre. Allerede fra klokken 08.00 om morgenen er der rundstykker, og hele dagen – indtil arrangementet slutter klokken 18.00, vil der være friskbrygget kaffe på kanden. Som noget ganske særligt åbnes der en fødselsdagsfilial ude på gaden med massevis af spotvarer på tilbud fratrukket minimum 60 % af den vejledende pris. Mange af varerne – som indbefatter alt fra stænger og hjul i hundredevis – til beklædning, tilbehør, tasker og endegrej – er der kun enkelte eller begrænsede mængder af. Det betyder, at det er om at være ved butikken tidligt, for slaget er efter ”først til mølle princippet”. Gadesalget finder kun sted den 1. maj.

– Der vil naturligvis være masser af vilde fødselsdagstilbud udover lige gadetilbuddene, fortæller Poul og Carsten fra butikken. – Både i den fysiske butik indendørs og på webshoppen vil du også kunne finde masser af andre gode tilbud i perioden fra den 1-7 maj. Fra søndag aften den 30 april klokken 24.00 kan man se alle supertilbuddene på webshoppen.

 

Lodtrækning Shimano Vanquish

 

– I anledning af fødselsdagen trækkes lod om et Shimano Vanquish hjul til en værdi af 4899 kroner, blandt alle der er tilmeldt Hvidovre Sports nyhedsmail. Så er man ikke allerede tilmeldt, så kan det gøres her.

– På den festlige dag i butikken kan du – udover alle de gode medarbejdere, som du kender så godt i forvejen – møde Andreas fra Shimano, og få chancen for at stille alle de spørgsmål du måtte have til et af verdens bedste brands inden for fiskegrej. Til fødselsdagen kan du også møde gutterne fra Pure Fishing der i dag står bag store og velrenommerede mærker som ABU, Berkley, Penn, Prologic, Savage Gear og mange flere. Disse mærker vil være stærkt repræsenteret blandt gadevarerne, der som nævnt alle vil være fratrukket minimum 60 % af vejledende pris.

På fotoet ovenfor ser du blot en brøkdel af de varer, der vil blive solgt som gadetilbud på Hvidovre Sports 60 års fødselsdag den 1. maj.

Du vil kunne tjekke alle online tilbuddene på Hvidovre Sports hjemmeside her.

Læs om Hvidovre Sports nyere historie og medarbejdere her.

Læs om Hvidovre Sports ældre historie her.

Hør om Hvidovre Sports mange kundearrangementer her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This