– Efter at have startet året ud med et par nulture, kom den længe ventede debutstart, hvor jeg skulle ud og testfiske mine nye Jægerblink på den vestfynske kyst, fortæller Jacques Bo Hamo. – Der blæste en vældig vind, så jeg gik efter nogle pladser med lavt vand og læ. Jeg lagde godt ud med et dobbelt bid på både ophænger og en lille 10g gennemløber.

– Herefter kørte jeg lidt rundt, men de fleste pladser var helt grumsede pga vinden, og da jeg kom op til bilen, var solen allerede ved at gå ned. Jeg smed et hvidt 19g Jægerblink på, som jeg selv kunne se, mens jeg fulgte en lille flok marsvin, der legede inde på stranden over en ren sandbund. Da de svømmede længere ud, kastede jeg ud i håbet om, at marsvinene havde hvirvlet noget op, som havørrederne kunne jage. Det var en god ide, og i første -samt sidste kast, sad en flot overspringer på krogen. Efter en kort, men intens fight, kunne den landes sikkert i nettet. Den var stålblank og målte 68cm. Dejligt at kunne køre hjem med min første overspringer i år, slutter han.

Fisken er tilmeldt Kinetic Fiskecup 2024, hvor der er præmier for 2500 kr hver måned sponsoreret af Kinetic Fishing. Læs mere her.

 

 

Kinetic Fiskecup 2024

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This