– Torsdag formiddag stoppede regnen endelig, og jeg tog atter afsted mod kystpladsen, fortæller Rasmus Krabbe. – Efter gårsdagens fiskeri, hvor jeg nuppede fire store fisk, måtte jeg prøve igen. Jeg fiskede pladsen af samt et laaangt stræk uden at se eller mærke noget som helst ud over tang…

– Pludselig havde jeg en ordentlig fisk med inde, men den tog ikke min sandeel. Jeg havde dog ålegræs på, så jeg tænkte, at det måtte være derfor. Jeg var ekstrem ærgelig over det! Efterfølgende stod jeg og kastede lidt til begge sider – men ingen reaktion. Hmmmm tænkte jeg, og lavede et hurtig agnskift, hvorefter jeg kastede 4-5 gange.

– Jeg stod i vand til knæene. Så lagde jeg et kast ind på det lave vand og SLAM… I spin-stoppet smækkede en KÆMPE fisk på!! Efter et par gode udløb og et par nervepirrende spring, landede jeg dette store fede missil af en havørred på hele 70 cm! Ny PR og en kanon dag! Jeg vil gerne tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023. Knæk og bræk.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup og alle de fede præmier sponsoreret af Kinetic Fishing her.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This