– Weekenden startede godt ud med besøg fra en god ven, nemlig Niels Svenningsen, skriver Johannes Thorbjørn Hansen. – Weekenden stod derfor i fiskens tegn. Vi startede ud med en kort tur til den lokale kystplads efter nogle hornfisk på flue. Fiskeriet var sløvt, men vi lod os ikke slå ud, for vi havde planer om en aftentur efter søørreder, og her var forholdene rigtigt fine.

– Der gik ikke mere end 45 minutter, før min vens fluekæp flexede, og en fin fisk på en 45-50cm blev nettet. Under fighten spurgte Niels “springer søørrederne aldrig under fight? “, og til det svarede jeg, at det er meget forskelligt. Få kast efter første fisk, krogede Niels igen en fisk, men denne gang gik den dybt. Efter et godt stykke tid sprang fisken helt fri at vandet få meter fra os, og det viste sig, at være en rigtigt stor fisk. Efter flere minutters fight og spring, nettede vi fisken, hvorefter vi fik målt fisken til 67cm og fik taget nogle billeder af Nielses nye PR-søørred.

– Herefter så vi flere fisk i det blikstille vand, men ikke noget der reagerede på vores fluer. Vi skiftede derfor spots nogle gange uden det store held, men pludselig da jeg begyndte at hive fluen mod overfladen, kom en stor søørred ud af det blå og inhalerede fluen. Efter en fin fight i solnedgangen blev ørreden nettet og fotograferet, hvorefter den kunne svømme videre ud i solnedgangens gyldne skær.

Dagene efter bød på fluefiskeri efter sømkasser under nogle svære forhold, men det lykkes os alligevel at få noget action med nogle fine gedder. Alt i alt en fed weekend, som gik helt i fisk, slutter han.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023, hvor der hver måned er præmier for 2500 kroner – her.

 

Forshaga Akademin

 

 

Johannes med sin flotte sørred taget på flue.

Johannes med sin flotte sørred taget på flue.

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This