– Forleden tog jeg en morgentur til fjorden, fortæller Rasmus Krabbe. – Jeg ankom på pladsen klokken 07.15 og begyndte mit fiskeri. Allerede i mit fjerde kast havde jeg et rigtig voldsomt hug efterfulgt af en stor hvirvel i vandet. Kastene efter skete der ikke meget – trods en masse agnskift, så jeg valgte derfor at gå mod en ny plads.’

– På den nye plads var vinden for kraftig, så jeg søgte derfor tilbage mod pladsen, hvor jeg startede. Her havde jeg en del hug og en masse rigtig fine følgere. Jeg skyndte mig at skifte til en Sandeel kystwobler i farven motoroil, og BANG så sad den der! Efter et par gode udløb, var fisken i nettet, og det var en stor fed sølvtorpedo på 56,7 cm! Kanon! Herefter nåede jeg at plukke fire fisk fra stimen, før de forsvandt. Tre af dem var over 50cm og den sidste var 46 cm. What a day! Knæk og bræk!

Rasmus har tilmeldt fisken til Kinetic Fiskecup 2023. Læs om regler og præmier, som uddeles hver måned, her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This