– Vækkeuret var søndag morgen sat til 05.00, fordi jeg skulle mødes med en tidligere kollega kl. 05.45 til lidt tidligt morgenfiskeri efter havørreder, skriver Casper Riis til Fisk & Fri. – På pladsen i Aarhus bugten, hvor vi skulle mødes, havde jeg to uger forinden omkring klokken 06.00 fanget en rigtig fin blank 51 centimeters havørred. Der gik heller ikke mange minutter denne morgen, inden vi så fisk af baljen, men de var ekstremt svære at få i tale på denne vindstille morgen.

– Efter godt halvanden times fiskeri uden en havørred i hånden, blev vi enige om at skifte plads til en lille vig i Aarhus bugten. Vinden fra dagen før havde sendt en masse grøde ind tæt ved land, hvilket gjorde fiskeriet vanskeligt. Vi fiskede et godt stræk og måtte sande, at der var grøde på krogen i næsten hvert kast. Derfor besluttede jeg mig for at skifte blink, fra min hvide Gladsax Snaps med trekrog, som jeg havde fanget på ugen forinden – til mit gamle halv-rustne og engang hvide Stripperblink med enkeltkrog.

– Vi fiskede videre og pludselig spottede jeg lidt liv i vandoverfladen, samt tog et enkelt kast ud bag bevægelserne. I samme sekund, som blinket gled over det livlige vand, sagde det klask og stangen fleksede. Jeg kunne kort tid efter lande denne fine farvede havørred hanfisk på 51 centimeter, som efter et par hurtige billeder blev genudsat. Så selvom vi følte, at forholdene var lidt imod os – først med det vindstille vejr, så med varmen og til sidst med grøden tæt ved land, så vendte det alligevel til held. Knæk og bræk derude.

Læs mere om Kinetic Fiskecup 2023 samt alle de fede præmier, som du kan vinde hver måned – her.

 

GHrejXperten

 

 

Kinetic Fiskecup 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This