– Forleden var jeg taget til dejlige Marielyst Fiskesø på Falster for at fiske en smule, fortæller Dennis Johansen. – Der har været godt gang i den, og flere har fanget godt de sidste dage, så jeg skulle prøve samme sted i den lille sø, som er forbundet med resten.

– Det blev til to kast, og så havde jeg den ørred, jeg ville have med hjem til køkkenet. – Herefter blev det tid til at prøve og eksperimentere med fluer, som jeg normalt ikke bruger til ørred. Jeg prøvede eksempelvis nogle af dem, jeg har lavet til aborrer uden held. Med tilladelse fra ejeren ville jeg også prøve efter gedder, da jeg havde set en på 1-2 kilo nede i det ene hjørne.

– For enden af forfanget bandt jeg en sort/hvid/orange flue med flash i str. 4/0, som jeg selv har bundet. Jeg fik dog ikke noget i hjørnet, så jeg besluttede mig for at gå tilbage til den lille sø, da ørred fiskeriet var gået i stå der. Jeg lavede et godt kast, og på det andet lange træk, hvor fluen gik som et ”glide bait” kom ”bundhugget”. Jeg så straks, at det var en af de større gedder, og efter nogle gode træk mod bunden, fik jeg presset den ind, hvor der var lavere, hvorefter jeg kunne håndlande den, idet nettet jeg var blevet tilbudt var alt for lille. Den blev hurtigt vejet til ni kilo. En fisk der var virkelig sjov at fange på ens 20år gamle stang på en hjemmebundet flue. Jeg vil gerne tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023, slutter han.

Du kan også selv deltage i Kinetic Fiskecup 2023 – med chance for at vinde nogle af de mange præmier fra Kinetic Fishing. Læs mere her.

 

Friluftsland

 

Det var denne geddeflue, der sikrede Dennis den store gedde.

Det var denne geddeflue, der sikrede Dennis den store gedde.

 

Kinetic Fiskecuo 2023

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This