– Jeg ankom til Stilbjerg Lystfiskersø omkring klokken 10 om formiddagen, men der var mange mennesker, så jeg ventede med at starte fiskeriet til cirka klokken 12:25, fortæller Brian Sørensen. – Jeg mærkede dog ikke nogen hug, før der kom en udsætning noget senere, men så skete der også noget..

– På det tidspunkt fiskede jeg med et TM blink. Jeg kastede ud, hvorefter jeg lod den dale stille og roligt. Herefter begyndte jeg langsomt at spinne ind, og lige pludselig kom hugget. Den store guldørred, som det viste sig at være, fightede helt vildt, men jeg fik den landet efter nogle minutter, slutter han og tilføjer, at han gerne vil tilmelde fisken til Kinetic Fiskecup 2023.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2023 og de mange lækre præmier sponsoreret af Kinetic Fishing her.

Hvis du selv fanger en flot fisk, kan du tilmelde den konkurrencen på jb@fiskogfri.dk eller på sms 30 70 02 36.

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This