– Til geddepremieren var jeg en tur til Marielyst Fiskesø med Dennis Johansen for at fiske lidt ørred, fortæller Tony Rasmussen. – Jeg har altid gerne ville fange en gedde på mere end 2kg. Mens vi gik rundt så Dennis en gedde og sagde til mig, at jeg da skulle prøve at fiske efter den. Så skiftede han fluen på sin fluestang klasse 5 til en større sort igle, og viste mig hvilken retning jeg skulle kaste.

– Da fluen passerede gedden, skød den frem og tog fluen, og så var fighten ellers i gang. Dennis stod og grinede af mig, for jeg havde aldrig prøvet noget lignende. Gedden løb hurtigt ud på meget dybere vand, og efter en 10 minutter med flere udløb samt et spring, kunne vi lande fisken, som nu er min nye PR på 7.2kg. Hurtigt blev fisken fotograferet, og derefter genudsat.

Fiskene tilmeldes Kinetic Fiskecup 2023, som du kan læse mere om her.

 

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This