– Her forleden var jeg med på en fællestur med Ærø fiskeklub, fortæller Mike Tjalmann. – Jeg pakkede grejet, så jeg var ved vandet klokken 6.30, hvor jeg hurtigt fik fisket en strækning af, der tit har givet fisk. Her fik jeg da også hurtigt nettet nogle fisk, men de var under målet. – Bare jeg da lige kunne få en over målet til indvejningen senere, tænkte jeg. 

– Da klokken ramte cirka otte fik jeg et stort hug omtrent 60 meter ude, men fisken sprang to gange, hvorefter den smuttede… – nej, nej – NEJ. Det var bare dagens fisk, der røg der.

– Jeg fiskede bandende videre, men 3-4 kast senere huggede det så heldigvis igen på mit blink. Denne gang var det lidt længere inde vel cirka 35-40 meter ude. Jeg kunne hurtigt mærke, at det var en fin fisk, og tænkte umiddelbart noget i retning af de to kilo. Nu skulle den bare i land. Jeg fik den fire gange ind cirka 5-6 meter fra mig, og her kunne jeg se, at det var en fin meget fisk. Den måtte være over de tre kilo den der, tænkte jeg nu, for det var lidt svært at se i det grumsede vand. Men hver gang løb den 20-25 meter ud igen. 

– Fjerde gang jeg havde den inde, kunne jeg se, at den var ved at give op, så jeg fik nettet frem, og hold da op et chok jeg fik, da jeg løftede nettet. Det var jo en kæmpe. Hjertet hamrede afsted, og jeg skreg af begejstring. Jeg kørte op i klubben og fik den målt samt vejet til 78 cm og hele 6.645 kilo. I næste weekend er der havørredweekend på Ærø, og hvor ville det have været perfekt at fange den der, men ved I hvad? Jeg ville ikke være foruden, om jeg så slet ikke får noget næste weekend. Jeg vil gerne tilmelde min fisk til Kinetic Fiskecup 2022.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2022 og alle præmierne sponsoreret af Kinetic Fishing her.

 

Friluftsland

 

Kinetic Fiskecup 2022

 

Mike Tjalmanns havørred huggede på Kinetic blinket Belone Glitter - og leverede en forrygende fight.

Mike Tjalmanns havørred huggede på Kinetic blinket Belone Glitter – og leverede en forrygende fight.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This