– Jeg har netop været på kysten alene kun bevæbnet med et par favorit agn i lommen, fortæller David Sølling Johnsen fra Mertz Jagt og Fritid. – Det skulle vise sig at være en rigtigt god idé, fordi efter en halv times fiskeri får jeg et voldsomt hug på min Salty Inline efterfulgt af flere vilde udløb. En kæmpe havørred har hugget min gennemløber og går fuldstændig amok for enden af min line.

– Fisken kæmper hårdt, og flere gange får jeg den helt ind tæt på, men den går simpelthen amok og tager 10-20 meter udløb tilbage igen. Nettet ligger derhjemme, og jeg er max presset nu. Jeg står helt alene med denne store stærke sommerfisk. Heldigvis – imod alle odds – lykkedes det til sidst at få håndlandet fisken alene, hvorefter en kæmpe havørred kommer på land, og et jubelbrøl af en anden verden kunne høres i hele området. På vej tilbage til bilen møder jeg heldigvis en mand ved kysten, som hjælper mig med at forevige drømmefisken med et par gode billeder. Havørreden var en ny PR på 74cm og 4,390kg. En helt fantastisk aften som jeg aldrig vil glemme. Og en meget nervepirrende fight med fisken, som jeg tilmelder Kinetic Fiskecup 2021.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This