Selvom mange forbinder sommerfiskeri på kysten med aften, nat og morgenfiskeri, så kan det også sagtens lade sig gøre at fange havørreder midt på dagen, hvis man fisker det rette sted på det rigtige tidspunkt:

– En eftermiddagstur på Nordfyns kyst i solskin og korte ærmer kastede denne smukke fisk af sig, lyder der fra Claus Andersen. – Fisken huggede helt ude i kastet på fluen Sølvræven, der sad for enden af mit bombarda-forfang. Fisken tog straks udløb, og der var en fin samt spændende fight hele vejen ind til land med flere udløb undervejs. Jeg havde fat i fangstnettet fem gange, inden den kunne landes. 65 cm og 3.5 kg var den flotte fisk, slutter han.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

Har du selv været på kysten og har fanget en fin fisk, så husk, at vi meget gerne modtager en beretning og et godt foto på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kinetic Fiskecup 2021

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This