– For et par dage siden fik jeg endelig tid til en tur på kysten efter en travl juli, hvor der for mig ikke er tid til andet end at arbejde, beretter Steen Lyck. – Forårets måneder har holdt hånden over mig og givet mig fire pæne havørreder, hvor de to største har målt 63 og 65 cm, så nu skulle det blive spændende igen at få tid til at nyde kystens fiskeri.

– Efter en times fiskeri på første spot uden det mindste tegn på liv, besluttede jeg mig for at skifte plads, da vinden gik i S-SØ. Det skulle vise sig at være en god beslutning, for efter kort tids fiskeri kom hugget fra en temmelig livlig fisk, som virkelig gav en god fight samt forlod vandet fire gange, inden den overgav sig og gled i nettet. Fisken som huggede på en kystwobler og målte 50 cm, slutter han.

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This