– I en ellers travl hverdag, var det lykkedes mig lige at klemme et par timer ind ved det lokale vand, beretter Morten Lundsteen. – Med en let oppakning med lidt foder og en enkelt stang, net og afkrogningsmåtte begav jeg mig rundt om søen, hvor jeg fik fodret et par pladser op, samtidigt med at jeg med polbrillerne holdt øje med tegn på fisk. Efter noget tid lykkedes det mig at finde en mindre gruppe fisk, helt inde på det lave vand ved bredden.

– Karperne var dog på ingen måde interesseret i mit brød, men cruisede bare stille og roligt rundt. Jeg valgt derfor at liste videre og fandt hurtigt endnu en lille gruppe fisk, som jeg fik sneget mig ind på. Et nyt stykke brød blev placeret lige ved sivkanten, hvor jeg kunne se en spejlkarpe, der stod og solede sig. Med sveden dryppende og hjertet helt oppe i halsen, kunne jeg se karpen stige op og tage brødet, der resolut blev kvitteret med et tilslag og en god fight var i gang.

– Karpen trak ud på dybere vand, hvor jeg roligt kunne udtrætte den, før den sikkert gled ind over den ventende netkant. Selvom det er en af de mindste karper, jeg har fået i år, var glæden stor, da det er en af de smukkeste karper jeg har fået i år, fordi den har en helt fantastisk skælsætning. Fisken tilmeldes hermed til Kinetic Fiskecup 2021.

————-

Husk at der er masser af fede præmier i fem forskellige kategorier til Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This