– Det var egentligt tiltænkt, at det forleden skulle være et sats efter en tidlig forårskarpe med pop-up takler bundet på det nye sortiment “Contact” fra JRC, fortæller Martin Olsen. – Men kort tid efter mørket havde sænket sig over søen, startede noget, som jeg ikke havde regnet med så tidligt på året. Jeg viste med sikkerhed, at søen indeholder en stor mængde større sudere, men at de var så meget på finnerne allerede nu i 6 grader varmt vand, fandt jeg i hvert fald ud af. 

– Den første fisk kom omkring klokken 20, og den sidste, som du ser på billedet, huggede klokken 05.15. Snit størrelsen var rigtig fin med 5 over 3 kg, men som det kan ses, så mangler de stadig noget vægt i maven. Agnen var igen de lækre pop-ups fra CFC bait – Orange Dream og Spicy Squid. Det tegner til at bliver en godt forår med suderne i maj, hvor jeg med sikkerhed vil vende tilbage med lidt lettere grej og gå målrettet efter dem. Som sidste år, hvor top fisken ramte 3975 gram. Men – jeg tager i øvrigt lige en nat mere og ser, om ikke forårskarpen lige kommer forbi, slutter Martin

Har du lyst til at prøve det sjove flådfiskeri efter suder, så tjek denne video på Fisk & Fris youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Hvidovres Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This