I lørdags havde Jaws en tur på Øresund mårettet efter langer – og efterfølgende har båden haft ny medetur i går, hvor der også blev landet fine fisk. I alt er der blevet landet fem langer op til 4,8 kilo fra Jaws på de to ture. Om turen i lørdags skriver Morten Petersen fra facebookgruppen Øresundsfiskernes Gruppe:

– Det var meget fint fiskevejr, hvor solsiden var fantastisk, og det var frostkoldt i skyggesiden. Efter et par ostemader, en kop kaffe og helbredsundersøgelse af Dr. Nielsen var vi klar til dysten ude på dybet med medegrej og lys på taklet. Vi fiskede med sildestykker på nogle meget store kroge, og jeg mærkede intet hele dagen, ud over et par virkelig seriøse bundhug som jeg ikke slap væk fra, så der røg lidt grej. Efter middag skiftede jeg de store kroge ud med en noget mindre cirkel krog, og det hjalp. Nu var der hvillinger og torsk der bed på, men de måtte retur i baljen igen. Pludselig kom det er godt hug med megen modstand op igennem vandsøjlen, og snart viste den første lange sig i vandoverfladen. Der var langer dernede. og solen skinnede igen på os.

– Kort tid efter fik Jimmy et endnu bedre hug, og en ny lange ramte dæksplankerne på M/S Jaws, hvorefter et stort smil bredte sig i hele ansigtet på Peder Elberg – dagen var reddet. Jeg fik også et par gode torsk op cirka tre kilo.

Læs mere om langefiskeriet på Øresund i denne artikel af Per Ekstrøm fra Fisk & Fris artikelarkiv.

FOTOS: PEDER ELBERG

 

Owner

 

Gennem de sidste par dage er det blevet til fem fine langer fra Jaws- samt en del andre fisk.

                                                  Gennem de sidste par dage er det blevet til fem fine langer fra Jaws – samt en del andre fisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This