– Jeg har drømt om en stor tyk Roskilde Fjord ørred lige siden jeg var her for en måneds tid siden sidst, fortæller Jonas Kærlin fra Team Sölv. – I dag valgte jeg samme plads, og med høje forventninger gik jeg ud i vandet. Der var en del hornfisk i fjorden, og imellem dem små fede havørreder. Jeg fiskede en dyb kant et godt stykke, hvilket gav et par mindre havørreder. På vejen ind gik jeg og kastede på det lave vand, da en stor tyk fisk tog den lille Skärr.

– En god tung fight fulgte, og snart lå en rigtig fjordørred i nettet; plettet med bronzefarvede kæber og en tyk mave. Lige så frustrerende fjorden kan være, lige så stor er flidspræmien! Grejet jeg brugte var min AG1 6-22 grams stang med et Revo X 2500 med Fireline 0,15 og Trilene 0,30mm forfang. For enden sad et Skärr  blink på 12g i farven light sandeel med en Berkley fusion str. 8 krog, slutter han.

Se hvordan Jonas fisker på Fisk & Fris Youtube.

 

 

Friluftsland

 

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This